Wie zijn wij

Wie zijn wij

Jos van Genugten
Theologie is mijn basisopleiding. Daarnaast ben ik geschoold in communicatie en spiritualiteit. Ik heb veel ervaring opgedaan met leiderschapsontwikkeling bij verschillende organisaties. De leergang Spiritualiteit en Leiderschap heb ik in Duitsland bij Anselm Grün gevolgd en deze bewerkt voor Nederland.
www.delevensboom.net

Anne Stael
Zingeving en zakelijkheid is mijn kernthema. Van huis uit ben ik landbouwkundig ingenieur. Mijn belangrijkste vervolgopleidingen waren: een masterstudie Wereldreligies en de opleiding organisatie-opstellingen. Managementervaring heb ik opgedaan bij de kloosterorde van de Dominicanen en Vluchtelingenwerk. Vanuit mijn eigen bedrijf verzorg ik trainingen en workshops, ben ik projectleider en schrijf ik voor verschillende bladen.
www.zienwatonzichtbaaris.nl

Facebook
LinkedIn